Tűz- és munkavédelmi szolgáltatások kedvező áron

Hívja ezt a számot: 06-30-219-19-28

2015. március 5,-től minden tűzvédelmi szabályzatot, dokumentumot frissítenie kell és egyes esetekben tűzvédelmi szakember foglalkoztatásával kell gondoskodniuk a tűzvédelemről.

Munkavédelmi szolgáltatás biztosítása, kockázatértékelés, egyéni védőeszköz kiadásának rendje, munkavédelmi szabályozás elkészítése.

Amiket kérdezni fogunk:

– Cég név, ajánlatkérő adatai
– Tevékenység
– Alapterület, épület szintjeinek száma
– Korábbi szabályzattal rendelkezik-e?
– Dolgozói létszám

Amit még biztosítunk:

– Tűzvédelmi oktatási anyag ingyenes biztosítása
– Tűzvédelmi üzemeltetési napló elkészítése
– Tűz és munkavédelmi felülvizsgálatok megszervezése

Önkormányzati, nonprofit intézmények részére, további kedvezmények.
Telefonáljon most és kötelezettség nélkül elkészítjük ajánlatát.

Hívja ezt a számot: 06-30-219-19-28

259/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet alapján, ha a szabályzat nincs frissítve, akár 200 000 Ft tűzvédelmi bírságot, hiánya esetén, akár 250 000 Ft tűzvédelmi bírságot szabhat ki a Katasztrófavédelem. Több szabálytalanság együttes fennállása esetén a bírság mértéke az egyes szabálytalanságokért kiszabható bírságok összege akár 10 000 000 forint lehet speciális esetekben.

Tűzvédelmi és munkavédelmi szaktanácsadás

Az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat sok kérdést vet fel az üzemeltetők, kivitelezők, szakemberek oldaláról.
Ha bizonytalan, rendelje meg tűzvédelmi, munkavédelmiszakértői állásfoglalás szolgáltatásunkat!

Bővebb információ: 06-30-219-19-28

Közel 30 éves tapasztalattal vállaljuk az alábbi szolgáltatásokat.

Tűzvédelmi szabályzatok és dokumentumok készítése

A gazdálkodó szerveknek a létesítmények, az építmények, a technológiai rendszerek megvalósításával, üzemeltetésével, fejlesztésével összhangban, gondoskodniuk kell a jogszabályokban meghatározott tűzvédelmi követelmények megtartásáról, valamint a tevékenységi körükkel kapcsolatos veszélyhelyzetek megelőzésének és elhárításának feltételeiről. Ennek egyik alappillére, hogy az arra kötelezettek tűzvédelmi szabályzattal rendelkezzenek.

Erre kötelezettek:

Ha a munkavégzésben részt vevő családtagokkal együtt ötnél több munkavállalót foglalkoztatnak, vagy ha ötvennél több személy befogadására alkalmas létesítményt működtetnek, illetve a fokozottan tűz- és robbanásveszélyes besorolás esetén és kereskedelmi szálláshelyeken tűzvédelmi szabályzatot kell készíteniük.

A szabályzat készítés árai függnek a létesítménytől és az ott végzett tevékenységtől, technológiától. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk cégének. Az ajánlat kérése ingyenes.

Munkavédelmi szabályzatok és dokumentumok készítése

Minden cég számára kötelező munkavédelmi kockázatértékelést készíttetnie. Ezen kívül szabályozni szükséges az egyéni védőeszközök kiadásának rendjét.

A cégek esetén létszám és veszélyességi osztály esetén kötelező  munkavédelmi szakembert foglalkoztatnia.

Tűzvédelmi szakvizsgáztatás

A 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet alapján az arra kötelezetteknek 5 évente kötelező tűzvédelmi szakvizsgát tenni. Amennyiben ellenőrzés során nem rendelkezik a munkavállaló érvényes szakvizsga bizonyítvánnyal, a Katasztrófavédelem 100.000 Ft-os tűzvédelmi bírságot szab ki mérlegelés nélkül. Ne feledje, a munkát irányítónak is szüksége van minden esetben szakvizsga bizonyítványra.

15 főtől vállaljuk a kihelyezett képzést, az Ön által megjelölt helyen.

Szakvizsgák időpontját és annak díjait a www.tuzvedelmiszakvizsga.com oldalunkon találja.

Tűzvédelmi szabályzatok készítése

Az 54/2014 BM rendelet megjelenéséhez kapcsolódóan mindenkinek új tűzvédelmi szabályzattal kell rendelkezni 2015. március 5.-től. A gazdálkodó szerveknek a létesítmények, az építmények, a technológiai rendszerek megvalósításával, üzemeltetésével, fejlesztésével összhangban, gondoskodniuk kell a jogszabályokban meghatározott tűzvédelmi követelmények megtartásáról, valamint a tevékenységi körükkel kapcsolatos veszélyhelyzetek megelőzésének és elhárításának feltételeiről. Ennek egyik alappillére, hogy az arra kötelezettek tűzvédelmi szabályzattal rendelkezzenek.

Erre kötelezettek:

Ha a munkavégzésben részt vevő családtagokkal együtt ötnél több munkavállalót foglalkoztatnak, vagy ha ötvennél több személy befogadására alkalmas létesítményt működtetnek, illetve a fokozottan tűz- és robbanásveszélyes besorolás esetén és kereskedelmi szálláshelyeken tűzvédelmi szabályzatot kell készíteniük.

A szabályzat készítés árai függnek a létesítmény és az ott végzett tevékenységtől, technológiától. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk cégének. Az ajánlat kérése ingyenes.

 

Tűzvédelmi tervezés

Beruházások teljes körű tűzvédelmi tanácsadása és munkafolyamatok összehangolása, kivitelezői, hatósági kapcsolattartás. Egy kézben a tűzvédelem. Tűzvédelmi tervdokumentáció készítése, tűzvédelmi tényezőket módosító változtatások állásfoglalása, szakértői nyilatkozat készítése.

 

Tűzvédelmi oktatások

Minden munkavállalónak meg kell ismernie a munkahelyét érintő tűzvédelmi szabályokat és a tűz esetén szükséges teendőket. Ezt legkésőbb a munkavállaló legkésőbb a munkába állása után 15 nappal köteles a munkáltató megtenni, valamint minden évben ismétlődő oktatás megtartása szükséges.

Ne csak azért tartson oktatást mert kötelező, hanem mert egy tűz esetén életek és anyagi javak múlhatnak a megfelelő oktatáson.

“A kis tűzből keletkezik mindig a nagy tűz.”

Az oktatás ára létszámtól és helyszíntől függ. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, valamint elkészítjük az oktatási anyagot is.

Kérjen ajánlatot most.

+36-30-219-19-28 vagy info@otvsz.hu

www.tuzoltokeszulek.com